MAGO IMPEX

SPECIALIȘTI ÎN DOMENIUL DESIGNULUI INTERIOR

Mago Impex a fost înfințată în 1992, iar de atunci s-a dezolvtat permanent având în prezent o gamă extinsă de tapet, atât de contract, cât și pentru zonele rezidențiale, astfel că, astăzi suntem una din marile firme importatoare de tapet din fibra de sticlă și din vinil, Slate – Lite (ardezie flexibilă), profile decorative, panouri 3D și inventar moale – pilote, perne, lenjerii, prosoape, halate. Fiind printre primii importatori de tapet din Comunitatea Europeană, calitatea materialelor și garanția lucrărilor ne recomandă în topul firmelor de specialitate din acest domeniu.

Mago Impex vine în întampinarea clienților săi cu soluții fiabile menite să satisfacă cele mai pretențioase și sofisticate exigențe, oferind soluții complete pentru amenajarea interioarelor și a exterioarelor a clădirilor rezidențiale, cât și a celor publice (hoteluri, spitale, cafenele, casinouri, bănci, cabinete medicale, magazine, etc).

Produsele noastre beneficiază de certificate ISO și sunt fabricate conform normelor europene.

Vă putem conseia și recomanda găsirea celor mai bune soluții pentru spațiul pe care trebuie să îl amenajați, răspunzând nevoilor de a transforma locația, îmbinând gustul cu funcționalitatea și originalitatea.

Succesul firmei noastre se datorează experienței, calificării, orientării către nou, precum și servicilor puse la dispoziție.

Despre noi

Beneficii oferite de noi

Preț excelent

 Ofertă greu de refuzat. Preț excelent cu discount-uri mari la comenzi de mare anvergură și nu numai.
 

Calitate garantată

Produse de o calitate deosebită. Caracteristicele acestora sunt în conformitate cu toate normele europene, tehnice – ecotehnice și ecologice. Soluții pentru toți pereții.
 

Timp redus de livrare

Vă livrăm ceea ce ați comandat cu cea mai mare viteză. Promptitudinea și punctualitatea ne recomandă de asemenea.

Ceea ce am realizat

Repere importante
135

Proiecte Realizate

4

Premii

28

Ani în Domeniu

85k/m2

Cea mai complexă lucrare

Vezi proiecte