Acasa
Prezentarea firmei noastre

Inca de la infiintare, firma MAGO IMPEX a avut o crestere substantiala a activitatii, parte din meritul conducerii, parte din conjunctura nationala de continua crestere a numarului de constructii noi.

Incepand cu un produs de cea mai buna calitate (taputul de fibra de sticla din Suedia), firma noastra si-a diversificat gama in decursul anilor, punand astazi la dispozitia clientilor o gama aproape inepuizabila de produse, designuri si culori.

Cum a luat fiinta firma MAGO?

Cheia de baza a succesului nostru a fost Studiul  Economiei de piata, care dupa Revolutia din decembrie 1989, s-a indreptat cu pasi rapizi spre o piata favorabila materialelor de constructii si interioare. Datorita eforturilor remarcabile a conducerii firmei, tapetul a fost introdus pe piata romana, urmand chiar sa domine mai toate proiectele de mare anvergura. Putem spune astazi cu mandrie ca firma noastra are o carte de vizita serioasa cu multe realizari de referinta de cea mai buna calitate (pentru acesta va rugam sa folositi navigatia din stanga pentru a vedea referintele produselor noastre).

Produse certificate dupa normele europene

Toate produsele noastre sunt certificate calitativ, fiind cu regularitate expuse testelor de laborator (TUV, TNO, etc). Conform normelor de poluare si ecologice, produsele noastre sunt dupa cum spuneam, situate in clase superioare de catalogare, chiar si in clasele de foc, asta conform normelor europene. 

 
Urmator >
Galerie foto
Colectii tapet
Colectii lenjerie
Date tapet
Date lenjerii
d9c0def90c0fc45768c9f32f331caa20.jpg
Vizitatori: 508632
Construit in Joomla! si conceput de SiteGround Web Hosting