Acasa arrow Colectii tapet arrow Tapet izolator
Tapet izolator

Printre alte calitati deosebite, tapetul cauciucat izolator are calitatea de a izola fonic, termic si de a anula reverberatiile din salile de sedinte, sali despectacol, holuri, etc.

Tapet izolator cauciucat
 • Suport sintetic

  Ca si tapetul vinilic pe suport de hartie, tapetul pe suport sintetic face parte din aceiasi clasa calitativa, dar difera modul de aplicare pe perete. De asemeni gama larga de modele si culori, stilul si designul, aduce pe undeva cu paleta unui pictor ...

 • Suport textil

  Piesa noastra de rezistenta, tapetul vinilic (PVC) pe suport textil, aduce in marea noastra gama de tapeturi un plus de incredere si calitate a produselor noastre. De o rezistenta deosebita, tapetul pe suport textil mai are calitatea de a fi anti-bacterial si anti-septic, fiind folosit in hoteluri, spitale, locuri publice cu fluctuatie mare de public.

 • Tapet fibra sticla

  Tapetul din firba de sticla, ignifug si rezistent, poate fi spalat si vopsit in repetate randuri. Se remarca prin design, stil si se remarca prin capacitatea de a acoperi crapaturi ale zidelui de pana la 3 milimetri.

 • Tapet baie

  Faianta in baie este ceva de domeniul trecutului. Noua moda franceza si japoneza este de a tapeta baia cu un tapet din foam special pentru medii umede si ude. Firma noastra va poate pune la dispozitie o gama bogata de tapet special pentru bai, in culori si modele diferite.

 • Proprietati tapet
Construit in Joomla! si conceput de SiteGround Web Hosting